Projektovanje

Osposobljeni smo za projektovanje svih vrsta objekata, kao i za projektovanje svih vrsta naknadnih intervencija na objektima. Proteklih godina smo isprojektovali preko 200 objekata, svih namena i tipova, na celom području Beograda.

 

Poslovni objekat Pr+1, parcela se nalazi u Ugrinovcima, bruto površina oko 200 m². Jednostavan objekat, moderne ulične fasade u elegantim bojama. U prizemlju objekta se nalazi poslovni prostor, dok su na prvom spratu smeštene tri kancelarije. Objekat će biti izveden u toku 2012 godine.

Galerija

 

Stambeni objekat Pr+1+Pk, parcela se nalazi u Batajnici, bruto površina objekta je oko 800 m². Tim arhitekata je osmislio fasadu koja će se gabaritno uklopiti u okolne objekte, dok će detalji na fasadi dati dinamiku i izdužiti objekat iz svake perspektive. Objekat je u fazi izrade glavnog projekta i biće izveden tokom 2012 godine.

Galerija

 

Stambeno-poslovni objekat Pr+3+Pk, parcela se nalazi u centru Altine, bruto površina objekta je oko 2500 m². Objekat se nalazi na uglu dve ulice i samim tim je pružao dobre mogućnosti za akcentovanje. Upečatljiv ugao objekta čini da on sada postaje neka vrsta orjentira. Grubi radovi su počeli u leto 2011. Na objektu se sada izvode završni radovi.

Galerija

 

Luksuzna vila sa bazenom spratnosti Pr+1, parcela se nalazi u Surčinu, bruto površina objekta je oko 500 m². Ovo idejno rešenje je realizovano za zahtevnog investitora u samo dva koraka. Tri različita kubusa formiraju objekat koji svojim smelim stilom naginje ka dekompoziciji.

Galerija

 

Grandiozan stambeno-poslovni objekat na Voždovcu spratnosti 3Po+Pr+6+Pk, bruto razvijene površine od oko 3200 m2, sa podzemnom garažom kroz tri etaže. Ekskluzivne stambene jedinice, savremena tehnička rešenja i moderna arhitektura, učiniće ovaj objekat jedinsvenim za ovaj deo grada.

Galerija

 

Stambeni objekat spratnosti Pr+3+Pk, bruto razvijene površine od oko 2000 m². Objekat se nalazi u beogradskom naselju Altina, ima dva ulaza i svoj parking u dvorištu. Objekat je izveden početkom 2011 godine.

Galerija

 

Stambeno-poslovni objekat u naselju Altina. Spratnost objekta je Pr+3+Pk, bruto razvijena površina je oko 1800 m². Objekat se nalazi u beogradskom naselju Altina, u glavnoj ulici, ima dva ulaza i svoj parking u dvorištu. Zakošena ulična fasada sa istaknutim kalkanom, akcentuje ovaj objekat i čini ga prepoznatljivim i upečatljivim. Objekat je izveden početkom 2011 godine.

Galerija

 

Poslovni objekat u naselju Dobanovci. Spratnost objekta je Pr+1, bruto razvijena površina je oko 190 m². Specifičnost projektovanja ovog objekta se ogledala u tome što je poslovnim objektom bilo potrebno "sakriti" proizvodnu halu koja se nalazi iza. Objekat je izveden tokom 2011 godine.

Galerija

 

Stambeni objekat spratnosti Pr+2+Pk, bruto razvijene površine preko 600 m². Objekat se nalazi u beogradskom naselju Altina. Objekat je izveden početkom 2011 godine.

Galerija

 

Stambeni objekat spratnosti Pr+Pk, bruto razvijena površina objekta je oko 200 m². Objekat je projektovan tokokm 2009 godine.

Galerija